Dib Anbessa Hotel Bahir Dar

Bahar Dar
Dib Anbessa Hotel Bahir Dar Genel
Dib Anbessa Hotel Bahir Dar Genel
Dib Anbessa Hotel Bahir Dar Genel
Dib Anbessa Hotel Bahir Dar Genel
Dib Anbessa Hotel Bahir Dar Genel
Image More +55 fotoğraf
Dib Anbessa Hotel Bahir Dar
A3 , Bahar Dar

Dib Anbessa Hotel Bahir Dar misafirlere Bahir Dar merkezinde, Blue Nile Bridge ve Lake Shore yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Aya Yorgi Kilisesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Fish Market ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Galleria ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 4.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bitişik şaraphane ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bahir Dar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x