Naky Hotel

Bahar Dar
Naky Hotel Öne Çıkan Resim
Naky Hotel Dış Mekan
Naky Hotel Yerinde Yemek
Naky Hotel Oda Manzaraları
Naky Hotel Oda Manzaraları
Image More +23 fotoğraf
Naky Hotel
St. George Ave Near St. George Square , Bahar Dar

Bahir Dar bölgesindeki Naky Hotel konaklamanızda, Lake Shore ve Blue Nile Bridge ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Aya Yorgi Kilisesi ile 0,2 mi (0,4 km) ve Bahir Dar Pazarı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x