Palm Palace Hotel

Bahar Dar
Palm Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Palm Palace Hotel Dış Mekan
Palm Palace Hotel Yerinde Yemek
Palm Palace Hotel Yerinde Yemek
Palm Palace Hotel Yerinde Yemek
Image More +39 fotoğraf
Palm Palace Hotel
Giorgis Rd , Bahar Dar

Bahir Dar bölgesindeki Palm Palace Hotel konaklamanızda, Aya Yorgi Kilisesi ve Blue Nile Bridge ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Lake Shore ile 0,2 mi (0,2 km) ve Bahir Dar Pazarı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Bu otelde, 3 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

56 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bahir Dar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 969 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x