Blue Nile Resort

Bahar Dar
Blue Nile Resort Genel
Blue Nile Resort Genel
Blue Nile Resort Genel
Blue Nile Resort Öne Çıkan Resim
Blue Nile Resort Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Blue Nile Resort
Kebele 03 , Bahar Dar

Blue Nile Resort misafirlere Bahir Dar bölgesinde, denize sıfır, Blue Nile Bridge ve Lake Shore ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Aya Yorgi Kilisesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Fish Market ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Atrim Bar ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 127 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Göl Manzaralı (With Extra Bed)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı (With Extra Bed )
Room
Deluxe Süit, Göl Manzaralı
Room
Junior Süit, Göl Kenarı
Room
Superior Oda, Göl Manzaralı (With Extra Bed)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı (With Extra Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x