Queen Pattaya Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Queen Pattaya Hotel Genel
Queen Pattaya Hotel Genel
Queen Pattaya Hotel Öne Çıkan Resim
Queen Pattaya Hotel Dış Mekan
Queen Pattaya Hotel Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Queen Pattaya Hotel
356/4 M.9 Central Pattaya Rd. Nongprue Banglamung, Central Pattaya Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Queen Pattaya Hotel misafirlere Pattaya merkezinde, just a Pattaya Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) ve CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 99 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x