August Suites

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
August Suites Genel
August Suites Genel
August Suites Genel
August Suites Öne Çıkan Resim
August Suites Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
August Suites
111/43 Moo 9 Central Pattaya Road Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

August Suites size Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 3,6 mi (5,7 km) ve CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için August Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 79 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Room Double Bed
Room
Deluxe Room
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Room Twin Bed

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x