blackwoods Hotel Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
blackwoods Hotel Pattaya Öne Çıkan Resim
blackwoods Hotel Pattaya Dış Mekan
blackwoods Hotel Pattaya Dış Mekan
blackwoods Hotel Pattaya Dış Mekan
blackwoods Hotel Pattaya Kahvaltı
Image More +54 fotoğraf
blackwoods Hotel Pattaya
356/8 Moo 9 Soi 7 Nonprue Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Blackwoods Hotel Pattaya misafirlere Pattaya merkezinde, Pattaya Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Jomtien Plajı ile 3,4 mi (5,4 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Blackwoods Restuarant restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 69 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Pattaya bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x