Flipper House Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Flipper House Hotel Genel
Flipper House Hotel Genel
Flipper House Hotel Genel
Flipper House Hotel Genel
Flipper House Hotel Genel
Image More +38 fotoğraf
Flipper House Hotel
213/2 Soi 7, Pattaya Beach Rd. Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Flipper House Hotel misafirlere Pattaya merkezinde, Pattaya Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 3,4 mi (5,4 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Gallery Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 191 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x