Punyapha Place Pattaya Beach

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Punyapha Place Pattaya Beach Genel
Punyapha Place Pattaya Beach Genel
Punyapha Place Pattaya Beach Genel
Punyapha Place Pattaya Beach Genel
Punyapha Place Pattaya Beach Öne Çıkan Resim
Image More +80 fotoğraf
Punyapha Place Pattaya Beach
216/20 Moo 9 Nongprue Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Punyapha Place Pattaya Beach size Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Jomtien Plajı ile 3,4 mi (5,6 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin Rus mutfağı alanında uzman olan restoranı Punyapha Restro misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve öğlen arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları mevcuttur.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Room King Or Twin
Room
Deluxe Room With Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x