Premier Hotel Odesa

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Premier Hotel Odesa Genel
Premier Hotel Odesa Genel
Premier Hotel Odesa Genel
Premier Hotel Odesa Genel
Premier Hotel Odesa Genel
Image More +58 fotoğraf
Premier Hotel Odesa
Akademichna St, 32 Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Premier Hotel Odesa misafirlere Odessa (Prymors'kyi bölgesi) bölgesinde, Spartak Stadium ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Odesa Museum of Western and Eastern Art ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Arcadia Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Odessa Müzikal Komedi Akademi Tiyatrosu ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

La Fiera yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

200 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz sauna ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Odessa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 7804 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Premier
Premier Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Classic
Classic room with sea view
Room
Junior Süit
Room
Premier Oda
Room
Panoramic Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x