Arcadia Apartments

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Arcadia Apartments Genel
Arcadia Apartments Öne Çıkan Resim
Arcadia Apartments Dış Mekan
Arcadia Apartments Kahvaltı
Arcadia Apartments Kahvaltı
Image More +7 fotoğraf
Arcadia Apartments
24 Genueskaya Street Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Bu apart otel misafirlere Odessa (Prymors'kyi bölgesi) bölgesinde, Spartak Stadium ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Odesa Museum of Western and Eastern Art ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Arcadia Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Odessa Müzikal Komedi Akademi Tiyatrosu ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x