Ark Palace Hotel

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Ark Palace Hotel Genel
Ark Palace Hotel Genel
Ark Palace Hotel Genel
Ark Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Ark Palace Hotel Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Ark Palace Hotel
Genuezskaya 1b Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Ark Palace Hotel misafirlere Odessa merkezinde, Spartak Stadium ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Odesa Museum of Western and Eastern Art ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Arcadia Plajı ile 1,8 mi (2,8 km) ve Odessa Müzikal Komedi Akademi Tiyatrosu ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Savory misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve plazma televizyon bulunan 36 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x