Arcadia Hotel

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Arcadia Hotel Genel
Arcadia Hotel Genel
Arcadia Hotel Genel
Arcadia Hotel Genel
Arcadia Hotel Genel
Image More +41 fotoğraf
Arcadia Hotel
ul.Genuezskaya, 24 Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Arcadia Hotel misafirlere Odessa (Prymors'kyi bölgesi) bölgesinde, Spartak Stadium ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Odesa Museum of Western and Eastern Art ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Arcadia Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Odessa Müzikal Komedi Akademi Tiyatrosu ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Arcadia Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 185 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Odessa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x