Teferi Mekonnen Hotel

Bahar Dar
Teferi Mekonnen Hotel Öne Çıkan Resim
Teferi Mekonnen Hotel Dış Mekan
Teferi Mekonnen Hotel Dış Mekan
Teferi Mekonnen Hotel İç Mekan
Teferi Mekonnen Hotel İç Mekan
Image More +67 fotoğraf
Teferi Mekonnen Hotel
Kebele 04 , Bahar Dar

Bahir Dar bölgesindeki Teferi Mekonnen Hotel konaklamanızda, Aya Yorgi Kilisesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Blue Nile Bridge ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Lake Shore ile 0,3 mi (0,4 km) ve Bahir Dar Pazarı ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

40 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bahir Dar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1033 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Standard
Standard King Room
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x