Onreech Hotel

Mukalangamuwa
Onreech Hotel Öne Çıkan Resim
Onreech Hotel Dış Mekan
Onreech Hotel Dış Mekan
Onreech Hotel Dış Mekan
Onreech Hotel Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Onreech Hotel
No 374, Blue Diamond Road , Mukalangamuwa

Onreech Hotel misafirlere Seeduwa - Katunayake bölgesinde, havaalanı yakınında ve Andiambalama Tapınağı ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Negombo Plajı ile 7 mi (11,3 km) ve Supuwath Arana Dini Kuruluşu ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x