Gateway Lagoon

Western Province
Gateway Lagoon Öne Çıkan Resim
Gateway Lagoon Dış Mekan
Gateway Lagoon Dış Mekan
Gateway Lagoon Dış Mekan
Gateway Lagoon İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Gateway Lagoon
667/280/2 Liverbrothers Road Liyanegemulla , Western Province

Seeduwa - Katunayake bölgesindeki Gateway Lagoon konaklamanızda Supuwath Arana Dini Kuruluşu ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Negombo District Genel Hastanesi ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Negombo Plajı ile 6,4 mi (10,3 km) ve Andiambalama Tapınağı ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x