Guest Ryan

Western Province
Guest Ryan Öne Çıkan Resim
Guest Ryan Dış Mekan
Guest Ryan Dış Mekan
Guest Ryan Dış Mekan
Guest Ryan İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Guest Ryan
80/9 Second Lane, Liyanagemulla , Western Province

Seeduwa - Katunayake bölgesindeki Guest Ryan konaklamanızda, Supuwath Arana Dini Kuruluşu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Andiambalama Tapınağı ile 4,8 mi (7,8 km) ve Angurukaramulla Tapınağı ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Buzdolabı, Avlu Manzaralı
Family
Family Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Buzdolabı, Bahçe Manzaralı
Room
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, 4 Yatak Odası, Buzdolabı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Buzdolabı
Room
Luxury Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Buzdolabı, Executive Katı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x