A4 Residence Colombo Airport

Western Province
A4 Residence Colombo Airport Genel
A4 Residence Colombo Airport Öne Çıkan Resim
A4 Residence Colombo Airport İç Mekan
A4 Residence Colombo Airport İç Mekan
A4 Residence Colombo Airport İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
A4 Residence Colombo Airport
306 Ashokaramamawatha, Yakabaywala Road , Western Province

Seeduwa - Katunayake bölgesindeki A4 Residence Colombo Airport konaklamanızda, Supuwath Arana Dini Kuruluşu ve Andiambalama Tapınağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Negombo Plajı ile 6,7 mi (10,8 km) ve Angurukaramulla Tapınağı ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için hostelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz, 24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Basic
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Dağ Evi, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x