Hotel Cockpit Airport Reach

Western Province
Hotel Cockpit Airport Reach Öne Çıkan Resim
Hotel Cockpit Airport Reach Dış Mekan
Hotel Cockpit Airport Reach İç Mekan
Hotel Cockpit Airport Reach İç Mekan
Hotel Cockpit Airport Reach İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Cockpit Airport Reach
660/36 Araliya Lane , Western Province

Seeduwa - Katunayake bölgesindeki Hotel Cockpit Airport Reach konaklamanızda, Supuwath Arana Dini Kuruluşu ve Andiambalama Tapınağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Negombo Plajı ile 6,3 mi (10,1 km) ve Angurukaramulla Tapınağı ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Gece kulübü ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x