Novotel Münster City

South Münster, Muenster
Novotel Münster City Genel
Novotel Münster City Genel
Novotel Münster City Genel
Novotel Münster City Genel
Novotel Münster City Öne Çıkan Resim
Image More +25 fotoğraf
Novotel Münster City
Von-Steuben-Strasse 4 Bis 6 South Münster, Muenster

Novotel Münster City Muenster merkezinde, GOP Varyete Tiyatrosu ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Muenster Tarihi Belediye Binası ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Halle Muensterland Fuar ve Kongre Merkezi ile 1,3 km ve Aasee Gölü ile 1,3 km mesafede.

Kaliforniya mutfağı sevenler için Gold & Brown ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 117 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Sauna ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, banket salonu ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x