ATLANTIC Hotel Münster

South Münster, Muenster
ATLANTIC Hotel Münster Genel
ATLANTIC Hotel Münster Genel
ATLANTIC Hotel Münster Genel
ATLANTIC Hotel Münster Genel
ATLANTIC Hotel Münster Genel
Image More +38 fotoğraf
ATLANTIC Hotel Münster
Engelstraße 39 South Münster, Muenster

ATLANTIC Hotel Münster misafirlere Muenster merkezinde, Vernikli Sanatlar Müzesi yakınında ve GOP Varyete Tiyatrosu ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ludgeriplatz ile 0,3 mi (0,5 km) ve Muenster Kent Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

ATLANTIC Grillroom yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 224 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sauna ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 10 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda
Stüdyo
Stüdyo
Comfort
Comfort Oda (Plus)
Comfort
Comfort Oda
Süit
Süit (Prinzipal)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x