ibis budget Muenster City

South Münster, Muenster
ibis budget Muenster City Öne Çıkan Resim
ibis budget Muenster City Dış Mekan
ibis budget Muenster City Kahvaltı
ibis budget Muenster City Kahvaltı
ibis budget Muenster City Kahvaltı
Image More +10 fotoğraf
ibis budget Muenster City
HERWARTHSTRASSE 8 South Münster, Muenster

Ibis budget Muenster City misafirlere Muenster merkezinde, Vernikli Sanatlar Müzesi ve GOP Varyete Tiyatrosu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ludgeriplatz ile 0,4 mi (0,6 km) ve Muenster Kent Müzesi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Ibis budget Muenster City misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 123 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet turu bilgileri bulunmaktadır. Bu otelde misafilere bisiklet saklama alanı ve elektrikli bisiklet şarj istasyonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x