Hotel Conti

South Münster, Muenster
Hotel Conti Genel
Hotel Conti Genel
Hotel Conti Genel
Hotel Conti Genel
Hotel Conti Genel
Image More +39 fotoğraf
Hotel Conti
Am Hauptbahnhof South Münster, Muenster

Hotel Conti misafirlere Muenster merkezinde, GOP Varyete Tiyatrosu yakınında ve Vernikli Sanatlar Müzesi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Muenster Kent Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Ludgeriplatz ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Yemek servisi için Conti-Bistro ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 101 oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Sauna ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, Avlu Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (Plus)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı (Plus)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x