Miana Resort Phu Quoc

Güney Vietnam, Phu Quoc
Miana Resort Phu Quoc Öne Çıkan Resim
Miana Resort Phu Quoc Dış Mekan
Miana Resort Phu Quoc Dış Mekan
Miana Resort Phu Quoc Dış Mekan
Miana Resort Phu Quoc Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Miana Resort Phu Quoc
73/4 Tran Hung Dao, Quarter 7 Duong Dong Town Güney Vietnam, Phu Quoc

Phu Quoc bölgesindeki Miana Resort Phu Quoc konaklamanızda, Phu Quoc Gece Pazarı ve Dinh Bà Thủy Long Thánh Mẫu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Phu Quoc Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Shophouse Grand World ile 13,6 mi (21,9 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Miana Resort Phu Quoc misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, Bahçe Manzaralı (Double)
Bungalov,
Bungalov, Bahçe Manzaralı (Twin)
Room
Bungalov, Bahçe Manzaralı (Family)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x