Dong Xuan Hong Hotel

Güney Vietnam, Phu Quoc
Dong Xuan Hong Hotel Genel
Dong Xuan Hong Hotel Genel
Dong Xuan Hong Hotel Genel
Dong Xuan Hong Hotel Genel
Dong Xuan Hong Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +33 fotoğraf
Dong Xuan Hong Hotel
81 Tran Hung Dao, Duong Dong Güney Vietnam, Phu Quoc

Dong Xuan Hong Hotel misafirlere Phu Quoc merkezinde, Phu Quoc Gece Pazarı ve Dinh Bà Thủy Long Thánh Mẫu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Phu Quoc Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Shophouse Grand World ile 13,6 mi (22 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Kenarı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı, Avlu
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Avlu
Room
Family Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Bahçeli
Room
Deluxe Bungalov, Sigara İçilmez, Havuz Kenarı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Kenarı
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x