Hoa Binh Phu Quoc Hotel

Güney Vietnam, Phu Quoc
Hoa Binh Phu Quoc Hotel Genel
Hoa Binh Phu Quoc Hotel Genel
Hoa Binh Phu Quoc Hotel Öne Çıkan Resim
Hoa Binh Phu Quoc Hotel Yerinde Yemek
Hoa Binh Phu Quoc Hotel Yerinde Yemek
Image More +37 fotoğraf
Hoa Binh Phu Quoc Hotel
71 Tran Hung Dao Street Duong Dong town Güney Vietnam, Phu Quoc

Phu Quoc bölgesindeki Hoa Binh Phu Quoc Hotel konaklamanızda, Phu Quoc Gece Pazarı ve Dinh Bà Thủy Long Thánh Mẫu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Phu Quoc Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Shophouse Grand World ile 13,7 mi (22 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 167 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit (Twin)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Bungalov, Bahçe Manzaralı (Double)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x