Levan Hotel

Güney Vietnam, Phu Quoc
Levan Hotel Genel
Levan Hotel Genel
Levan Hotel Genel
Levan Hotel Genel
Levan Hotel Genel
Image More +77 fotoğraf
Levan Hotel
79 Tran Hung Dao, Duong Dong Güney Vietnam, Phu Quoc

Levan Hotel misafirlere Phu Quoc bölgesinde, havaalanı yakınında, Phu Quoc Gece Pazarı ve Dinh Bà Thủy Long Thánh Mẫu 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Phu Quoc Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Shophouse Grand World ile 13,6 mi (21,9 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Sea View bar/oturma salonu yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 51 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x