Marriott's Phuket Beach Club

Güney Tayland, Mai Khao
Marriott's Phuket Beach Club Genel
Marriott's Phuket Beach Club Genel
Marriott's Phuket Beach Club Genel
Marriott's Phuket Beach Club Genel
Marriott's Phuket Beach Club Genel
Image More +46 fotoğraf
Marriott's Phuket Beach Club
230 Moo 3 Güney Tayland, Mai Khao

Bu daire otel misafirlere Mai Khao bölgesinde, plajda, Kaplumbağa Köyü ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Mai Khao Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı apart daire Nai Yang Plajı ile 13,1 mi (21 km) ve Bang Tao Plajı ile 18,5 mi (29,9 km) mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Cucina yemek servisi için ideal, bu apart dairede toplam 10 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 5 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsiz, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve şifreli televizyon kanalları sunuluyor. Misafirlerin konforu için telefon, emanet kasası ve masa sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu Art Deco stili apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x