Marriott's Mai Khao Beach - Phuket

Güney Tayland, Mai Khao
Marriott's Mai Khao Beach - Phuket Genel
Marriott's Mai Khao Beach - Phuket Genel
Marriott's Mai Khao Beach - Phuket Genel
Marriott's Mai Khao Beach - Phuket Öne Çıkan Resim
Marriott's Mai Khao Beach - Phuket Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Marriott's Mai Khao Beach - Phuket
234 Thepsasatri Road, Talang Güney Tayland, Mai Khao

Mai Khao bölgesindeki Marriott's Mai Khao Beach - Phuket misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Mai Khao Plajı ve Kaplumbağa Köyü ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Nai Yang Plajı ile 12,3 mi (19,9 km) ve Bang Tao Plajı ile 18,2 mi (29,2 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı Zest misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 133 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz su kaydırağı ve açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır. 14 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Zemin Kat
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Resort Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x