Anantara Mai Khao Phuket Villas

Güney Tayland, Mai Khao
Anantara Mai Khao Phuket Villas Genel
Anantara Mai Khao Phuket Villas Genel
Anantara Mai Khao Phuket Villas Genel
Anantara Mai Khao Phuket Villas Genel
Anantara Mai Khao Phuket Villas Genel
Image More +76 fotoğraf
Anantara Mai Khao Phuket Villas
888 Moo 3 Thalang Güney Tayland, Mai Khao

Mai Khao bölgesindeki Anantara Mai Khao Phuket Villas misafirlere plajda, Kaplumbağa Köyü ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Mai Khao Plajı ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Splash Jungle Su Parkı ile 11,1 km ve Mission Hills Golf Sahası ile 18,4 km mesafede.

Tayland mutfağı seven misafirler için La Sala ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 3 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 113 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık tenis kortları, açık havuz ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Sala
Sala Pool Villa
Two
Two Bedroom Pool Pavilion
Pool
Pool Pavilion
Room
Pool Villa
Room
Lagoon Pool Villa
Room
Two Bedroom Family Pool Villa
Room
Two Bedroom Royal Villa by Jim Thompson
Room
Two Bedroom Connecting Double Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x