SALA Phuket Mai Khao Beach Resort

Güney Tayland, Mai Khao
SALA Phuket Mai Khao Beach Resort Genel
SALA Phuket Mai Khao Beach Resort Genel
SALA Phuket Mai Khao Beach Resort Genel
SALA Phuket Mai Khao Beach Resort Genel
SALA Phuket Mai Khao Beach Resort Genel
Image More +157 fotoğraf
SALA Phuket Mai Khao Beach Resort
333 Moo 3 Thalang District Güney Tayland, Mai Khao

Mai Khao bölgesindeki SALA Phuket Mai Khao Beach Resort misafirlere okyanus kıyısında, Kaplumbağa Köyü ve Mai Khao Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Nai Yang Plajı ile 13,7 mi (22 km) ve Bang Tao Plajı ile 19,2 mi (30,9 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Sala Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel spa küveti ve Akıllı televizyonlar olan 79 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, buhar odası ve spor salonu mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Balkon
One
One Bedroom Duplex Pool Villa Suite
SALA
SALA Signature Villa One
Room
Villa (Garden Pool Villa)
Room
Villa (SALA Pool Villa)
Room
Villa (One Bedroom Pool Villa Suite)
Room
Two Bedroom Pool Villa Suite
Room
SALA Connecting Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x