Avani+ Mai Khao Phuket Suites

Puket Adası, Mai Khao
Avani+ Mai Khao Phuket Suites Genel
Avani+ Mai Khao Phuket Suites Genel
Avani+ Mai Khao Phuket Suites Genel
Avani+ Mai Khao Phuket Suites Öne Çıkan Resim
Avani+ Mai Khao Phuket Suites Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Avani+ Mai Khao Phuket Suites
887 Moo 3, Tumbon Mai Khao Amphur Thalang Puket Adası, Mai Khao

Avani+ Mai Khao Phuket Suites misafirlere Mai Khao bölgesinde, plajda, Kaplumbağa Köyü ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Mai Khao Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Nai Yang Plajı ile 12,9 mi (20,7 km) ve Bang Tao Plajı ile 18,3 mi (29,5 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Talad yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 70 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın mevcuttur. İyi vakit geçirmeniz için LED televizyon ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık tenis kortları, açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
One Bedroom Suite
Room
One Bedroom Sunset Suite
Room
Two Bedroom Suite
Room
Two Bedroom Sunset Suite
Room
Two Bedroom Pool Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x