Oppiplot Guest House

Highveld Ridge, Kempton Park
Oppiplot Guest House Genel
Oppiplot Guest House Genel
Oppiplot Guest House Öne Çıkan Resim
Oppiplot Guest House Dış Mekan
Oppiplot Guest House Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Oppiplot Guest House
284 3rd Ave Highveld Ridge, Kempton Park

Kempton Park bölgesindeki Oppiplot Guest House konaklamanızda International Terminal Duty Free Alışveriş Merkezi ve St. Athanasios Greek Orthodox Church ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon SAPS Mechanical School Golf Club ile 5,5 mi (8,9 km) ve Bunny Park ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

13 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (11)
Oda
Oda (3)
Standard
Standard Oda
Oda
Oda (13)
Oda
Oda (14)
Room
Oda (1)
Room
Family Oda (Room 8-10)
Room
Oda (2)
Room
Oda (4)
Room
Oda (5)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x