Elsje's Country Inn

Highveld Ridge, Kempton Park
Elsje's Country Inn Genel
Elsje's Country Inn Genel
Elsje's Country Inn Genel
Elsje's Country Inn Öne Çıkan Resim
Elsje's Country Inn Dış Mekan
Image More +114 fotoğraf
Elsje's Country Inn
228 2nd Ave Highveld Ridge, Kempton Park

Kempton Park bölgesindeki Elsje's Country Inn konaklamanızda St. Athanasios Greek Orthodox Church ve International Terminal Duty Free Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel SAPS Mechanical School Golf Club ile 5,5 mi (8,9 km) ve Arwyp Medical Centre ile 5,9 mi (9,4 km) mesafede.

Restoranda Elsje's Country Inn misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Süit
En-Suite
En-Suite Double Room with Bath
En-suite
En-suite Double Room (14)
Room
Family Süit (En-Suite Family Room)
Room
Comfort Süit (Twin room King)
Room
En-suite Twin room
Room
En-suite 3/4 Twin room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x