Malita Angkor Villa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Malita Angkor Villa Genel
Malita Angkor Villa Genel
Malita Angkor Villa Genel
Malita Angkor Villa Öne Çıkan Resim
Malita Angkor Villa Dış Mekan
Image More +90 fotoğraf
Malita Angkor Villa
Vihearchhin Svay Dangkum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Malita Angkor Villa misafirlere Siem Reap bölgesinde, havaalanı yakınında, Angkor Night Market ve Psa Krom Market ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Angkor Wat ile 3,1 mi (5 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x