The Moon Residence & Spa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
The Moon Residence & Spa Genel
The Moon Residence & Spa Genel
The Moon Residence & Spa Genel
The Moon Residence & Spa Genel
The Moon Residence & Spa Genel
Image More +126 fotoğraf
The Moon Residence & Spa
#100, st.267, Vihear chen Village Svey Dangkum Commune Kuzey Kamboçya, Siem Reap

The Moon Residence & Spa konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Pub Street (Barlar Sokağı) ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve Angkor Night Market ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Apsara Tiyatrosu ile 1,3 km ve Heritage Walk Alışveriş Merkezi ile 1,8 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 22 klimalı odada minibar mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Landmark
Landmark Twin, Balcony, Garden View
Room
Landmark King, Balcony, Garden View
Room
Cabana Suite King Room, Balcony, Pool View
Room
Family Connecting Room, Balcony, Garden View
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x