333 HOSTEL, Siem Reap

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
333 HOSTEL, Siem Reap Öne Çıkan Resim
333 HOSTEL, Siem Reap Dış Mekan
333 HOSTEL, Siem Reap Dış Mekan
333 HOSTEL, Siem Reap Dış Mekan
333 HOSTEL, Siem Reap Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
333 HOSTEL, Siem Reap
#333 Group 2 Kuzey Kamboçya, Siem Reap

333 HOSTEL, Siem Reap misafirlere Siem Reap merkezinde, Eski Pazar Bölgesi ve Artisans D'Angkor ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Angkor Wat ile 3,7 mi (6 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Hostelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

12 klimalı oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Koloniyel stili hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Comfort Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x