Cement Temple Boutique

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Cement Temple Boutique Genel
Cement Temple Boutique Genel
Cement Temple Boutique Genel
Cement Temple Boutique Genel
Cement Temple Boutique Genel
Image More +104 fotoğraf
Cement Temple Boutique
Street 53, Vihear Chen Village Sangkat Svay Dongkom Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Cement Temple Boutique konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Eski Pazar Bölgesi ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve Angkor Night Market ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,9 km (0,6 mil) ve Kraliyet Bahçesi ile 2,1 km (1,3 mil) mesafede.

Asya mutfağı için Cement Restaurant ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler şömine ve özel spa küveti olan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 52-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, su kaydırağı ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x