Lotos Hotel - Riviera Holiday Club

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Lotos Hotel - Riviera Holiday Club Genel
Lotos Hotel - Riviera Holiday Club Genel
Lotos Hotel - Riviera Holiday Club Genel
Lotos Hotel - Riviera Holiday Club Öne Çıkan Resim
Lotos Hotel - Riviera Holiday Club Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Lotos Hotel - Riviera Holiday Club
Riviera Holiday Club Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Lotos Hotel - Riviera Holiday Club misafirlere Golden Sands bölgesinde, plajda, Altın Kum Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Trifon Zarezan Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Aquapolis ile 0,9 mi (1,5 km) ve Kabakum Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Lotos Hotel - Riviera Holiday Club misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 57 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x