Oasis Boutique Hotel

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Oasis Boutique Hotel Genel
Oasis Boutique Hotel Genel
Oasis Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Oasis Boutique Hotel Dış Mekan
Oasis Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Oasis Boutique Hotel
Riviera Holiday Club Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Oasis Boutique Hotel misafirlere Golden Sands bölgesinde, plaj yakınında, Trifon Zarezan Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Altın Kum Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Aquapolis ile 0,8 mi (1,3 km) ve Kabakum Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Apart Daire, Park Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x