Park Hotel Odessos

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Park Hotel Odessos Genel
Park Hotel Odessos Genel
Park Hotel Odessos Genel
Park Hotel Odessos Genel
Park Hotel Odessos Öne Çıkan Resim
Image More +29 fotoğraf
Park Hotel Odessos
Golden Sands Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Golden Sands bölgesindeki Park Hotel Odessos konaklamanızda, Aquapolis ve Trifon Zarezan Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu her şey dâhil otel Altın Kum Plajı ile 1 mi (1,7 km) ve Minigolf course ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Park Hotel Odessos misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 186 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Family
Family Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x