Poseidon Beach

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Poseidon Beach Dış Mekan
Poseidon Beach Banyo Tipleri
Poseidon Beach Havuz
Poseidon Beach Oda
Poseidon Beach Oda
Image More +3 fotoğraf
Poseidon Beach
Golden Sands Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Poseidon Beach misafirlere Golden Sands bölgesinde, eğlence bölgesinde, Aquapolis ve Trifon Zarezan Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Altın Kum Plajı ile 1 mi (1,7 km) ve Kabakum Plajı ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

The Seasons Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretsiz kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 175 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlere ücretsiz poşet çay/hazır kahve ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x