Laguna Beach Club Resort

Güney Tayland, Ko Lanta
Laguna Beach Club Resort Öne Çıkan Resim
Laguna Beach Club Resort Dış Mekan
Laguna Beach Club Resort Dış Mekan
Laguna Beach Club Resort Dış Mekan
Laguna Beach Club Resort Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Laguna Beach Club Resort
165 Moo 3, Tambon Saladan, Krabi Güney Tayland, Ko Lanta

Laguna Beach Club Resort misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plajda, Kawkwang Plajı yakınında ve Sala Dan Community Okulu ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Klong Dao Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Long Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Laguna Beach Club Resort misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Pool Suite
Room
Family Deluxe Room
Room
Family Beach Suite
Room
Family Penthouse
Room
Penthouse Ocean View
Room
Garden Deluxe Bungalow
Room
Deluxe Bungalow

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x