Bambie Boutique Home & Resort

Ko Lanta
Bambie Boutique Home & Resort Öne Çıkan Resim
Bambie Boutique Home & Resort Dış Mekan
Bambie Boutique Home & Resort Dış Mekan
Bambie Boutique Home & Resort Dış Mekan
Bambie Boutique Home & Resort Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Bambie Boutique Home & Resort
240 M.3, Saladan, Klong Dao Beach Koh Lanta , Ko Lanta

Bambie Boutique Home & Resort misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plajda, Kawkwang Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Klong Dao Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Long Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Sala Dan Community Okulu ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Bambie Restaurant restoranı yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve su kaydırağı bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x