D.R. Lanta Bay Resort

Güney Tayland, Ko Lanta
D.R. Lanta Bay Resort Öne Çıkan Resim
D.R. Lanta Bay Resort Dış Mekan
D.R. Lanta Bay Resort Dış Mekan
D.R. Lanta Bay Resort Dış Mekan
D.R. Lanta Bay Resort Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
D.R. Lanta Bay Resort
206 Moo 3 Saladan Güney Tayland, Ko Lanta

D.R. Lanta Bay Resort konaklamanızda Ko Lanta bölgesinde, plajda, Sala Dan Community Okulu ve Sala Dan İskelesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan resort otel Klong Dao Plajı ile 3,3 km (2,1 mi) ve Kawkwang Plajı ile 3,3 km (2,1 mi) mesafede.

D.R. Lanta Bay Restaurant D.R. Lanta Bay Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz market alternatifi de var. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi istek üzerine hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Air
Air Con Deluxe Bungalow
Mini
Mini Suite
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Premier Suite Bungalow
Room
Family Suite Villa
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Bungalow Twin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x