Twin Lotus Resort and Spa - ADULT ONLY

Güney Tayland, Ko Lanta
Twin Lotus Resort and Spa - ADULT ONLY Genel
Twin Lotus Resort and Spa - ADULT ONLY Genel
Twin Lotus Resort and Spa - ADULT ONLY Genel
Twin Lotus Resort and Spa - ADULT ONLY Öne Çıkan Resim
Twin Lotus Resort and Spa - ADULT ONLY Dış Mekan
Image More +102 fotoğraf
Twin Lotus Resort and Spa - ADULT ONLY
199 Moo 1, Tambon Saladan Güney Tayland, Ko Lanta

Twin Lotus Resort and Spa - ADULT ONLY misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plajda ve Kawkwang Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Klong Dao Plajı ile 2 mi (3,2 km) ve Long Plajı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Bua Fah misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 129 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 60 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Villa, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Villa, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Garden Villa
Room
Deluxe Villa, Denize Sıfır
Room
Pool Villa
Room
Private Pool Deluxe
Room
Private Pool Suite
Room
2-Bedroom Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x