Cheata Inn

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Cheata Inn Öne Çıkan Resim
Cheata Inn Dış Mekan
Cheata Inn İç Mekan
Cheata Inn İç Mekan
Cheata Inn Kahvaltı
Image More +55 fotoğraf
Cheata Inn
No 141 Wat Damnak Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Cheata Inn size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Psar Chaa Pazarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,5 mi (0,8 km) ve Made in Cambodia Market ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Cheata misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Double or Twin with AC - Free Pick Up
Room
Standard Double or Twin with Fan - Free Pick Up
Room
Standard Family Room - Free Pick Up
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (Bed in 4-Beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x