Downtown Siem Reap Villa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Downtown Siem Reap Villa Genel
Downtown Siem Reap Villa Öne Çıkan Resim
Downtown Siem Reap Villa Dış Mekan
Downtown Siem Reap Villa Dış Mekan
Downtown Siem Reap Villa Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Downtown Siem Reap Villa
0396 Wat Damnak Road Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Siem Reap bölgesindeki Downtown Siem Reap Villa konaklamanızda, Angkor Wat ve Psar Chaa Pazarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,4 mi (0,6 km) ve Made in Cambodia Market ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Otelin restoranı Star Bar misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

13 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x