Kenzi Sidi Maarouf Hotel

Grand Casablanca (bölge), Kazablanka
Kenzi Sidi Maarouf Hotel Genel
Kenzi Sidi Maarouf Hotel Genel
Kenzi Sidi Maarouf Hotel Genel
Kenzi Sidi Maarouf Hotel Genel
Kenzi Sidi Maarouf Hotel Genel
Image More +47 fotoğraf
Kenzi Sidi Maarouf Hotel
Lotissement Mandarouna 300 Sidi Maarouf Grand Casablanca (bölge), Kazablanka

Kenzi Sidi Maarouf Hotel misafirlere Kazablanka (Sidi Maârouf) bölgesinde, Casanearshore Parkı ve Museum of Moroccan Judaism ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ain Diab Plajı ile 5,2 mi (8,4 km) ve II. Hasan Camisi ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

130 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Süit (Deluxe Suite Single)
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit (Junior Suite Single)
Room
Family Süit
Room
Executive Oda, 1 Yatak Odası
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x