Blue And White House

Grand Casablanca (bölge), Kazablanka
Blue And White House Genel
Blue And White House Öne Çıkan Resim
Blue And White House Dış Mekan
Blue And White House İç Mekan
Blue And White House İç Mekan
Image More +57 fotoğraf
Blue And White House
Lot no.4, Lotissement Mandarouna II Grand Casablanca (bölge), Kazablanka

Blue And White House misafirlere Kazablanka merkezinde, Casanearshore Parkı ve Museum of Moroccan Judaism ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Ain Diab Plajı ile 5,5 mi (8,8 km) ve II. Hasan Camisi ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Blue And White House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

11 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kazablanka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 50 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x